aamandakarlsson

Alla inlägg den 29 september 2010

Av amanda karlsson - 29 september 2010 21:27

  

Av amanda karlsson - 29 september 2010 20:38

Förut gick julia och jag ut i skogen  och hon tog massvis med fina höstbilder på mig! Hon ska tydligen fixa en ny header till mig också!Så håll utkik nu framöver.
Nu sitter jag och kollar på idol, övertalade mamma förut att vi ska ta hit Cindy på höstlovet :D Happyfaace! Mötet gick bra, äntligen börjar det hända nåt. Men nu ska jag kolla på idol. Det här blir nog sista inlägget för idag. Så dröm sött :)

  

  

Av amanda karlsson - 29 september 2010 14:50

Hej allihopa :)        

Ikväll är det buffmöte igen. Jag hoppas verkligen att buff ordnar upp sig, trots allt.  Nu innan mötet måste jag plugga (som alltid) men sen tror jag faktist att jag ska dra med min syster ut i skogen som "kameraman" och så får hon ta några höstbilder på mig. Skulle verkligen behöva ta bilder, särskilt till headern. Jag har tröttnat lite på den jag har nu och då är det inte lika kul att blogga. Så vi får väl hålla tummarna för att hon hänger med. (; I så fall tror jag att jag ska dra på mig mina uggs och skinnjackan och en halsduk typ. Det är ju lite höstigt, ellerhur ?  Det bli säkert bra, solen skiner ju också så då blir det bra ljus. Bilderna kommer upp på bloggen lite senare isf.


Juste, nu i helgen så är det seriedressyr omgång II. Jag kan verkligen inte bestämma mig om jag ska starta i både LC:2 och LB:2 eller bara LC: 2. LB:n rids ju på helbana, vilket jag aldrig har gjort förut.. antagligen inte Pux heller. Men bara jag bestämmer mig innan fredag så blir det säkert bra (; På lördag är det ju träning inför tävlingen, och då skulle vi jobba med formen. Det är ju alltid bra och då har man ju gjort grovjobbet inför morgondagen. Frida Skarfors ska sova här på lördagen också, det brukar vi göra innan tävlingar och sånt, det är så mysigt (': Är ni sugna på att se vad jag ska ha för utrustning på Pux ? Det kanske kommer upp på bloggen, antingen idag eller imorgon. Jag skulle faktist få låna schabrak av Julia ( happyface) :D. Om jag vill, alltså. Benlindor ska jag förmodligen ha också. Men nu ska jag inte avslöja någonting mer, det får bli en överraskning, typ.

Som sagt, nu står det pluggning på schemat, "ses" sen.


     

Några höstbilder som julia har tagit, oredigerade, förlåt! (;

Ovido - Quiz & Flashcards