aamandakarlsson

Alla inlägg under maj 2010

Av amanda karlsson - 17 maj 2010 21:23

heej,

kom hem ganska sent igår så hann inte blogga! igår hade julia och jag sovmorgon, och sen så hängde vi med morfar ner till sjön och tog upp fisknät xD! det var 6 aborrar ;P. senare på eftermiddagen åkte vi till heeeztarna och tog en lång barbacka tur, det var jättemysigt! vi fick till och med in lite galopp, nån gång i veckan ska Nogger skos för han är jätteöm om hovarna.

imorgon är det buffmöte, :)

idag beställde julia och jag medical card, och på onsdag tar jag grönt kort. så då är det mesta fixat till tävlingen!


patricia, jag saknar dej enormt. koom hem nu! <3

    

  

jag vill köpa de där schabraket och huvan till pååånnniin, kommentera gärna vad ni tycker!

     

Av amanda karlsson - 15 maj 2010 10:27

heej,

äääntligen äär det typ sommar! jag kollade på termometern för en stund sen och då stog den på typ 19,5 grader, men det är i skuggan :D så det är väl tjugo någonting i skolen!

om en stund ska jag äta frukost ooch göra mig i ordning och packa, för sen åker vi ut på landet till kusemelinerna och mormor o morfar. på vägen dit så hoppar julia och jag av till hästarna och fixar lite med dom och tar en låång runda tror jag :) 

    

min lilla heeezt Nogger! <3

  

Av amanda karlsson - 14 maj 2010 18:30

   heej,

öhhm.. jag vet inte riiktigt vad jag ska skriva, men här får ni en bild på min lunch idag!

dagens lunch bestog av:

*friterad kyckling 

*ris
*sötsur sås
*lemon lime läääsk!

maten köpte jag på nån kinamats resturang i stan, jag kommer inte ihåg vad den heter xD! men gott var det iaf :)


nu sitter jag här med anna och pratar lite om Säkerhetscupen som är om två veckor, och om jag ska köpa en brösta m martingal som matchar mitt pullarträns :). jag vet inte riktigt om jag ska köpa den,. ;D.

snart ska vi laga kyckling raps och kolla på lite filmer som vi hyrde förut. vi hyrde: Alvin och gänget 2, Harry Potter och halvblodsprinsen, Jennifer´s body! bloggar nog mer sen,

    

Av amanda karlsson - 14 maj 2010 12:47

   FACELOOK

 

 

  

OUTFIT

 

  

heej,

nu ska jag snart ner på stan. fula och oredigerade bilder, men ni får stå ut med det!

  

 

 

Av amanda karlsson - 14 maj 2010 12:17

heej,

idag blev det sovmorgon, jag gick upp vid typ tio. jag gjorde mig i ordning och åt frukost. för en stund sen kom niklas hit och fikade och kollade på kort från The Studio! Men nu har han precis åkt.

just nu sitter jag och väntar på att julia och mamma ska bli klara så att vi kan åka ner på stan en stund. julia ska gå på stan meed anna och jag och mamma ska fixa en present till niklas, och sen ska jag försöka hitta några skivor som jag kan ladda ner mina bilder på! jag tror att vi ska hyra några filmer också till ikväll, då ska mamma till en kompis så julia och jag blir själva här hemma.


patricia kom hem nu! jag saknar dig, <3

  

  

Av amanda karlsson - 13 maj 2010 15:02

 

jag älskar dig vännen, snart får du komma hit. <3



        

Av amanda karlsson - 13 maj 2010 14:39

heej!

som ni ser så har jag fixat en ny design och min syster fixade en header till mig! den blev superfin tycker jag, tack julia :)


nu äre långhelg, skönt tycker jag. det känns som om det är lördag, men det är ju bara torsdag! jag ska försöka att blogga lite mer nu, och lägga in lite mer bilder och så. vi får se hur det kommer bli med det ;D.

ha det så bra,

  

                                       

Av amanda karlsson - 3 maj 2010 12:28

igår var det hopptävling på bullret med världens bästa heest! hon var superduktig, vi kom typ precis utanför placering.. det blev några slarviga vägar men jag är supernöjd ändå! 



inte du oxå! jag hatar dig.  

  

Ovido - Quiz & Flashcards